Newsfeed

Soulline: Meet the minster of the Abyss

Soulline – The Deep

The band Soulline states, «In Leviathan, we finally meet the monster of the abyss. It is so big, that it obscure the whole world around. In the end, we recognize with dismay that the monster is part of ourselves and is gradually devouring us. The track Leviathan,

The new album from the Swiss band Souline is Deep. The band comments: «This album is a sort of a rebirth. We wrote and recorded it with great enthusiasm. Seth Siro Anton’s cover is spectacular. Each of our albums is somewhat different from each other. In The Deep some clean vocals have returned, this was totally absent in the previous album Welcome My Sun. We are very satisfied with all the songs that sum up 100% Soullines music.The Deep album is the descent into the abyss of the human soul. A deep full immersion in the chaotic reality that surrounds us but that is also part of us».

Soulline has been active in the Swiss metal scene since 2001, cementing their status as a live band with more than 200 gigs with major impact on their audience. The music they offer is melodic death metal with some hardcore influences. They have released 5 albums and did 8 European tour as supporting band of Moonspell, Six Feet Under, Vader, Rotting Christ, Textures, Pro-Pain, Illdisposed and Ektomorf.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6824 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*