Newsfeed

Diffrent Light: Czech prog

Different Light - Binary Suns (Part 1 – Operant Condition)

Different Light are a crossover prog band from Prague in Czech Republic, and at the end of the summer they will release their fourth album Binary Suns (Part 1 – Operant Condition). Different Light was formed in Malta at the end of 1994, they disbanded in 1999 but was reformed in 2008 in Prague!  The track Answer,

The band states, «Dear all, Unfortunately there has been a further delay in the production process of the new album and we’re now scheduling a release date for around late July/early August. We apologies for this unexpected delay but we don’t want to compromise the quality of the album in any way and so we don’t really have much choice in the matter. We’ll obviously be confirming a release date when we are completely sure about it»

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*