Newsfeed

R.I.P. Dr. John

Malcolm John Rebennack moniker was Dr. John and he died yesterday of a heart attack. Dr. John has served rock, blues and New Orleans R&B since the late 1960s and is considered an institution. He was a white man who found a home in the mainly black music scene in New Orleans at a time when the music scene in the US was more segregated.

The artist became acquainted with theatrical shows, psychedelic voodoo ceremonies and colorful costumes. His most famous song, the Right Place Wrong Time, reached the charts in 1973.

Six-time Grammy winner and Rock and Roll Hall of Famer Dr. John is a New Orleans icon and international music legend, touring with his band The Gris Gris Krewe. Dr. Johnis universally celebrated as the living embodiment of the rich musical heritage exclusive to New Orleans.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*