Newsfeed

R.I.P. André Matos

Very, very sad news, André Matos died today at the age of near 48 years.

André Coelho Matos (14 September 1971 – 8 June 2019) was a Brazilian vocalist, pianist and composer. He was involved in the heavy metal bands Viper, Angra, Shaaman and Symfonia. Since October 2006 André Matos had been dedicating his time to his solo band.

Tobias Sammet from the band Avatasia stated, «I am devastated by the tragic news about the passing of my friend André Matos whom I shared the stage with only a few days ago. I am in shock. My thoughts and prayers are with his family. Rest in peace, André Matos». Avantasia & André Matos – Reach Out For The Light @Espaço das Américas (São Paulo, 02/06/2019)

Matos’s longtime friend and former bandmate, founding Viper guitarist Felipe Machado, told Veja São Paulo: «I’m shocked, very sad. I still do not know the details, but I know he did a great show last week, and he was fine. I do not know what might have happened. I only know that Brazil has lost our greatest rock singer, the most incredible voice, a talented pianist. I do not know what to say». The track Letting Go,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6828 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*