Newsfeed

Unslaved: From four different countries

Unslaved - State Of Insurrection

Unslaved was formed in early 2016 by Alex Velasquez (ex-Drakher Of Chile). Unslaved is an extreme metal project comprised of musicians from four different countries and four different bands. With a sound that blends death metal, hardcore and groove thrash metal, Velasquez set out to create an extreme metal album about Global Political Collapse. The track Unslaved By The Hate,

After writing the music and recording the original demos, Velasquez recruited vocalist Travis Neal (ex-Divine Heresy of USA) to collaborate and ready the songs for the recording studio. J.P. Donoso from Chile (Pentagram drummer, and the band Sadism) and Colombian bass player David Bermudez (ex-Blaze Bayley Band) completed the band’s international line-up. Neal’s vocals were recorded in San Diego, California, bass tracks in Bogota, Colombia and the rest of the album in Santiago, Chile, over the course of 2017. The track Under Dehumanizer,

The album cover of the album State Of Insurrection was designed by artist Gustavo Sazes, known for his masterful work with Arch Enemy. For some week ago The album State Of Insurrection finally got a proper distribution by Australis Records.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*