Newsfeed

Ciconia: High trajectory aims

Ciconia - Meraki

Valldadolid is the capital of the autonomous region of Castile and León and in the province of Valladolid. Among the inhabitants there are many musicians, but only Jorge Fraguas, Dani Dean and Aleix Zoreda is the band Ciconia. Ciconia’s music can be perceived as instrumental rock/metal with hints to progressive and post-rock. Their trajectory aims very high after three albums and two Ep’s, as well as several tours around Spain, Europe and festivals where they have shared the stage with bands such as Maybeshewill, Rage, Monolord, Megadeth, Paradise Lost, Crowbar, God Is An astronaut, Leprous, And So I Watch You From Afar. On Meraki, the band’s third full-length, you’ll find a detailed wall of sound where melodies have a big impact due to the absence of vocals. The tracks Katabatic and Litost,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5348 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*