Newsfeed

Kavara: Devastates the hemisphere

Kavara - Weathered & Lost

London in Canada was founded between 1801 and 1804. The place is named after London in the UK, several other place names in the area are also taken from the London area, including the Thames River and Middlesex County. The town is not Weathered & Lost but Weathered & Lost is the name of the new album of the band Kavara from London in Canada. The track Scarecrow,

Kavara was formed four years ago, and emerging from the smoke and debris left by the explosive launch of 2016 debut EP Overthrown. Kavara now ratchets up the intensity, hones the songwriting to a fine point, and devastates the hemisphere with 11 tracks of dyed-in-the-wool melodic death metal! Eschewing trends in favor of authenticity and letting the music do the talking.

Kavara takes influence from many genres from both the past and the present, and is always working on new material to deliver a consistent supply of impressive music and powerful messages. With a wide range of musical backgrounds, the members are able to create a fascinating sound for the heavy metal world. Influences are among others Children Of Bodom, Death, The Black Dahlia Murder, Cattle Decapitation, Lamb Of God, Dethklok.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*