Newsfeed

Carry The Torch: Wood Nymph

Carry The Torch - Obsession

Carry The Torch delivers death metal /thrash metal from southern parts of Sweden on their new album Obsession. The title track Obsession have lyric about Wood Nymph. She rules over everything in the forest. Take control or she will control you for the rest of your life! Upset her and you will suffer! Your needs will be the end! The track Obsession,

«Flame Of A Thousand Suns shows another side of Carry The Torch, this one is a more compact and fast song. More influenced by Swedish metal of the 90’s! One of my personal favorites to both write, record and play. It’s sure brings the internal fire to the table!» states Dennis Johansson, vocalist in Carry The Torch. The track Flame Of A Thousand Suns,

Carry The Torch are: Dennis Johansson – Vocals, Philip Nilsson – Guitars, Victor Wahlstedt – Guitars, Björn Lindgren – Drums.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*