Newsfeed

Darchon: Dark Cosmic Black Metal Art

Darchon - Oionos

Darchon was formed eleven years ago and soon emerged as a one-man force of profoundly crafted Dark Cosmic Black Metal Art. Based on the Deathly Echoes that reflect through the Inner Labyrinths of a Cold Hostile Universe. Darchon is the funeral path that leads to the edge of the Ancient Firmament. Now, Greek visionary Darchon has returned from the deeper depths to unveil his highest moment yet. The track Astron Uranion Leron Selas,

Exploring the sacred rites of Orpheus, Oionos (meaning Omen in ancient Greek) is a diamond that returns black metal beyond the sacred reaches, as music about the vast mysteries & into the unknown beyond! Raw & ethereal hymns that unfold a memorable journey, to honor the Cosmic wilderness of the Ancient Night. Line up: Darchon – All Instruments and vocals. The tracks Nyx Melenas and Moros,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*