Newsfeed

Shadu-Nar-Mattaru: Wheat, alfalfa and metal

Shadu-Nar-Mattaru - Shadu-Nar-Mattaru

Armstrong is a rural community and commercial center in the North Okanagan, with agriculture, grain farming of alfalfa and wheat, logging, and ranching being traditional economic activities. Obvious it`s also some music activity in the city, and the very fresh band Shadu-Nar-Mattaru is a very exciting death metal band from Armstrong. Shadu-Nar-Mattaru is aduo made up of the original members of the now defunct Morbid Darkness, has just released their debut self-titled EP.

Shadu-Nar-Mattaru was conceived as a studio act February 2019 by Chris I. Shaver and Clayton M. Shaver, and both was original founding members of Morbid Darkness. The two began jamming together again for the first time, truly, since 1996 and very quickly it was evident that whatever magic they once shared was still quite alive.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7433 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*