Newsfeed

Infinitas: With army from Hell, Orks, Monsters, Zombies, etc.

Infinitas - Amon

The band Infinitas stands for nice melodic metal from Muotathal Switzerland. Muotathal is a village and a municipality in Schwyz District in the canton of Schwyz in Switzerland. The eponymous valley, the Muotatal, is formed by the Muota, which joins Lake Lucerne at Brunnen. Infinitas was formed out of the wish to create interesting melodies and a pragmatic voice. The music was and is meant to draws you in along with an ingeniously complex interaction between guitar, violin, bass and drums.

The song Amon from the middle age metal band Infinitas is about the lives of many people who do a job that gives them no satisfaction – «1 second in Heaven, forever in Hell», it says in the chorus of Amon.

The band announce to the plot of the song: «The main character in Amon is a king. His kingdom is involved in a war against the Legion Of The Dead, an army from Hell, Orks, Monsters, Zombies, etc. The King died in the war and he goes up to heaven. But he can’t find peace there because he is worried about his kingdom. So he met a Dark Lord up in heaven. The Dark Lord offers the King that he can go back and finish the battle, and so the king agrees.

As he goes back to the battlefield he realizes that he is no longer a human anymore. He is also one of this Monsters and he’s also no longer fighting for his kingdom, he is now fighting for the Legion Of he Dead’. The ‘Dark Lord fooled him. And so the king Amon had to fight against his loved kingdom and he made a really good job, but he feels terrible doing that. When he goes back to the battlefield he shall be a mix of a monster and a wolf. So one night he breaks his oath with the Dark Lord and destroys all the monsters while their sleeping, and so he saves his kingdom!» The track Skylla,

Stated by Metal Eys about the song «The medieval concept, which had distinguished the pieces that compose the debut work, is accentuated in this single … the melodic and folky thrash of the group is stripped from the purelymMetal component to leave dreamy semi-acoustic atmospheres … bring us back into the fairy world where Infinitas find their muse in the wonderful singer Andrea Böll».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*