Newsfeed

Boatman’s Toll: Influence in a blender!

Boatman's Toll - The Fat Is In The Fire

Boatman’s Toll is a metal band from the south side of Chicago! They take a ton of different influences, throw them in the blender, and see what comes out!

Seeing Red Records are more than excited to be working with Chicago’s Boatman’s Toll and to celebrate the band’s signing, will release a Label Version of their 2017 jaw-dropping self-released album, The Fat Is In The Fire. The re-mastred album includes a brand new song Fossil as a preview of what is to come, as well as a stunningly accurate cover of Acid Bath’s The Blue. The title track The Fat Is The Fire,

Boatman’s Toll is undefinable. Whether it’s the relentless riffs, pummeling rhythm section, blues drenched solos, or intense emotive vocals that appeal to you, Boatman’s Toll has much to offer. The band have refined their sound into a potent mix of a sludge, death metal, and stoner rock Molotov cocktail! The music on The Fat Is In The Fire combines epic melodies with dirty guitars, really thick grooves and a very good singing performance.The track Slumber Nor More,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*