Newsfeed

Defixion: Bygone cults and antiquity

Defixion - Tabella Defixionis

US San Diego based death metallers Defixion  have released their debut EP Tabella Defixionis six days ago. The band plays an orthodox, occult and imprecatory death metal style and it’s aimed for lovers of brutal stuff in the vein of Monstrosity, Icantation, Morbid Angel and early Broken Hope. The band says that they plays death metal in the Swedish vein with a technical touch. The track Lux Diurna,

Defixion combines music and concept as a reflection of their passion for maledictions, bygone cults, and antiquity. They preserve this flame through assimilation of symbols, reverence and exploration of ritual practices, and allegorical methods of exposition. Their lyrics contain magical invocations and occultist curses employed in ancient cultures. The band states, «Please do not practice them lightly or blindly as we are not responsible for their consequences». Literary evidence and death metal combined. The tracks Mazacrium and Soothing The Gods,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7088 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*