Newsfeed

Krvvla: Dialogue between two subgenres

Krvvla - T

Belarusian instrumental black metal trio Krvvla is about to release their new maxi single T. Keeping true to the tradition of one-letter album titles, the band named their upcoming track T. This is Krvvla’s 5th release since their formation in 2015. The track features a mixture of black and death metal that sounds more like a dialogue between the two subgenres rather than their fusion.

Krvvla is a three-piece instrumental black metal band based in Minsk, Belarus. The band was formed in four years ago and has already released 4 EPs and shared the stage with such bands as Hexis, Wiegedood, Celeste, and Furia. Even though they’ve been playing together for only 4 years, each of the band members has at least a decade of experience in playing in various local bands as Crown For The Rat King, Coat, Barrow, Sen Deni, Scenario, Challenger Deep. Krvvla has also have a fair amount of post black metal influences in their music. The singel E from last year,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6715 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*