Newsfeed

Frust: Experimental and fascinating one man project

Frust – Recruring Dreams

Frust is a post metal solo-project, located in Austria. The project was founded in early 2018 by Mario Steiner. Steiner have so far released a self-published EP and earlier this year the debut full length album Recruring Dreams was released.

Frusts goal is to create a more unique experimental form of post metal with some blackend, trashy, folky influences including Syrian and Bulgarian female vocals. Frusts music is influenced by a wide range of genres and bands, like Alcest, The Cure, Sepultura, Darkthrone, and even Björk, just to name a few. Because Frust isn´t performing live on stage, several live content will follow via the internet. Also, the writing process for the next release has begun.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*