Newsfeed

Jolly: With Patreon campaign

Jolly - Family

Por Alessandra Tolc - www.Photolc.com.br - www.facebook.com/Photolc.com.br

The album Family is the result of years of hard work by the band Jolly. Supported by their fans that united in a Patreon campaign the band have been working on Family since 2015. The result is the new album that will be released on a standard 1 CD edition as well as a Deluxe 2 CD edition. The track Let Go from the upcoming album Family featuring tour footage from around the world.

Jolly is a progressive rock band from New York City that takes DIY very seriously.  They write and produce their own music in their home studio as well as create their own live action and animated videos, all with no budget whatsoever.  Aside from the fun stuff they also fund their own tours, ship their own merchandise, manage/design their own webpages, design the album art/merch, moderate their own band therapy sessions, and handle every other subtlety that comes with running a band.  Since every aspect of Jolly is done in house and they have the greatest fans in the world, they find themselves in a unique position. The track Lie To Me,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6730 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*