Newsfeed

Chrome: From where the Goya Museum lives!

Chrome - Addictions

The region Castres is known as and home to the well-known Goya Museum of Spanish Art. The band Chrome is from the French region Castres and offers immersion in a sophisticated and colorful music universe. Led by Marie Souliet’s English vocals, the compositions take us into different atmospheres, approaching electro, sometimes more jazzy, more aerial, or more cinematographic, but always pretty subtle. The band has recently released the album Addictions. The title track Addictions,

Chrome was born from the meeting of three musicians with Marie Souliet as front woman. The goal was to create atmospheric cinematic rock with much instrumental play and harmonious. The key word is the atmosphere, the different compositions must tell a story. The debut album came four years ago. Since then guitarist Maxime Ruel and bassist Sébastien Rouzoul have joined the band. The track Fear And Madness,

The track Dust,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*