Newsfeed

Tragedian: With new line-up

Tragedian - ?

German melodic power-/heavy-metal band Tragedian has announced a new line-up. The new line-up is as follows: Joan Pabón/vocals, Gabriele Palermo/guitar, Dawid Wieczoric/bass, Nicolò Bernini/drums, Denis Scheither/keyboards. The song Chasing A Dream,

Tragedian is a multicultural metal band from Hamburg with a range of influences from heavy metal to speed and melodic power metal, taking their favorite elements from each genre and making their own interpretation. Between 2002 and 2003 the band name was 7TH Hour. In 2003 the guitarist, songwriter and producer Gabriele Palermo founded the band. Tragedian have shared the stage with bands such as Mob Rules, Paragon, Pagan’s Mind, Burning Point and Cryonic Temple, including a supporting tour with the latter bands through Sweden and Finland in 2009.The track Eternal Fight,

They have released three albums with several collaborations from artists such as Kai Hansen (Helloween, Gamma Ray, Unisonic) and Bob Katsionis (Firewind, Serious Black, Outloud), and they’re currently working on their fourth album. With the new line-up Tragedian probably will take a different direction of melodic metal.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*