Newsfeed

Totengeflüster: Whispers of the dead

Totengeflüster – The Faceless Divine

The band name Totengeflüster is German for whispers of the dead, and they will release their third album on Friday, October 11th 2019 via Black Lion Records. German symphonic black metallers Totengeflüster have announced the artwork for their new album. The band is from Swabian Jura, Baden-Württemberg and have been active for twelve years now. They realsed their debut six years ago and their second offering two years ago. The track Verfall Und Siechtum,

The band comments on the new album: «We see this album as a huge step forward for us as individuals and artists. The upcoming eleven tracks and the whole running-time of over 50 minutes will lead you into a more intense and darker direction than we did with our previous albums. The whole album is produced completely by Totengeflüster including the mixing, mastering, recording andaArtwork. We have worked very hard to accomplish this and offer you the strongest Totengeflüster album we can deliver!»

As earlier mentioned in the year 2007 Totengeflüster was founded. The guitarist in the band Totleben began writing his first songs, his musical interests bound to his inspirational roots. He had combined the coldness and anger of black metal with elements of classical music to create an aggressive and cinematic feel to his  compositions. But the music was not meant to be solely instrumental, he contacted his good friend Narbengrund. Since Narbendgrund had a natural talent for writing and performing lyrics he was perfect for the ideas Totleben had in mind and so Narbengrund was made a founding  member of the Black Metal act Totengeflüster.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5219 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*