Newsfeed

Curse Of Denial: Matured into a formative beast!

Curse Of Denial – Coming For Your Sound

Curse Of Denial is a black/death metal band from Cleveland composed of former members of Cleveland bands Descend, Decrepit, Pawns In Chess and From The Depths. With the new album Coming For Your Soul, Curse Of Denial`s follow up to their debut album, The 13th Sign, on Redefining Darkness Records. The track Night Terrors,

With the entire line-up in tact from their debut, the band are maturing into a formative beast. The heavy moments are heavier, the melodic bits more refined, and while at times they lean toward technical, the band never get carried away and keep the focus in the songwriting. Rob Molzan’s (Decrepit) Ross Dolan, like delivery never ceases to amaze and the stories he weaves are always captivating.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*