Newsfeed

Insidious One: With weird melodies

Insidious One - Master Of Ruins

Alexander Shalaev plays guitars, bass, everything else and in addition he sings. He is also the sole member in the band Insidious One that plays brutal and speedy thrash/death metal. The Russian extreme metal one-man-band wonder Insidious one is known for weird melodies, aggressive thrash riffs, industrial elements, ruthless black metal inspired screaming and anime themed lyrics, and the new single delivers just that! The title song Master Of  Ruins,

The Master Of Ruins singel contains two new songs, each in two language variants, English and Russian. The song Men In Black,

And, as a tribute to the 30th anniversary of Sonic The Hedgehog franchise, the single includes a brutal cover of Gotta Go Fast! — opening song of Sonic X TV series.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*