Newsfeed

Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis: Reasonably long band name!

Paracoccidioidomicosisproctitissarcomucosis is a Mexican goregrind band. The band was founded in Santiago De Querétaro in 1999. The band name is a combination of the diseases paracoccidioidomycosis, proctitis, sarcoma and mucosus. The band recorded and released the two demos Cunnilingus and Lymphatic Descomposition Esquistosomiasis in 1999 and 2001, before they released their debut album Satyriasis and Nymphomania in 2002. The band released their second album, Aromatica Germenexcitación En Orgías De Viscosa Y Amarga Putrefación in June 2007. In the years after 2007, the band has released six split albums and one EP.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5231 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*