Newsfeed

Tytus: Only 250 vinyl copies

Tytus – Rain After Draught

Trieste was part of Austria-Hungary in the period 1867–1918 and was the main port of the double monarchy, but also the center of literature and music. More than 100 years after the band Tytus from Trieste deliver some of the music from Trieste.  

Tytus do not re-invent music. They plays heavy metal in the glorious tradition of bands like early Metallica, Thin Lizzy, Iron Maiden, Black Sabbath and Megadeth, have reissued their sophomore album Rain After Drought on June 20th 2019, in a 12″ LP vinyl limited to 250 copies (100 splatter / 150 black). The song Disobey,

Rain After Drought features 10 songs heavily influenced by NWOBHM and early Speed/Thrash Metal; cover artwork by Solo Macello known from his work with Mastodont, High On Fire, Deftones, E. Morricone and many more. Tytus have been around for five years now, and Rain After Drought came three years after the debut album Rises. Tytus describe their music style as, New Wave Of Traditional Heavy Metal. The track The Storm That killed Us All,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*