Newsfeed

Lazleitt: Mash-up of words!

Lazleitt  - Perpetually Under Idle Grounds

Last year the band Lazleitt released their debut On The Brink, and now they are back with four new musicians. Three days ago the second album Perpetually Under Idle Grounds was released. The line-up: Liz Tapia (Dark Beauty): vocals, David Knowles (The Swan Chorus): keyboards, Carlos Hernandez (Tree Of Life): lead guitar, Alex Lazcano: guitars, bass, keyboards, piano and vocals, Eric Gillette: drums and lead guitars.

Lazleitt started out as an eclectic progrmusical project by Washington, DC songwriter, composer, multi-instrumentalist Alex Lazcano, in collaboration with drummer Jorge Cortes Cuyas (ex-Paciencia De Gato), & special guests. The band name of Lazleitt is a mash-up (portmanteau) of the words Lazcano and Light.

It is almost without exception always a good twist to not copy the previous album. Much better to explore new musical ground, and be adventurous and come up with new music. This time Lazcano had done thing quite different. They explore and expand the focus of the music and this time the music is much more melodic and written on a 12-string acoustic and piano. The debut album was actually mostly written on electric guitar and bass.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*