Newsfeed

Molde: Tribute to Ancestral Past

Molde - The Messenger

Molde is a city in Norway that also has one according to Norwegian standard have a good football team called Molde. In addition is Molde is a Irish/Polish black metal band. Composed of 2 members steeped in the metal underground. Originally founded in 2000, Molde has been an on/off band, returning into full activity with the Journey Through the Enchanted Forest (Demo 2016). Molde released in Split CD format with the Polish doom metal band Cursed Coven. After the 2017 release, Molde returns with a new full length album of black metal tunes played the Old School way!

This force of an Irish-Polish alliance features the conjuring compositions of Ollie Ver from the Irish Underground, with the voices from the void of the 90’s Polish Underground performed by Lord Darkstorm. Molde’s new album entitled The Messenger is a tribute to the Ancestral Past in the vein of the early 90’s underground scene. Cover artwork was created by Peter Hitz. Molde have music for fans of late first wave/early second wave black metal and band like Enslaved and Emperor. The vocalist Lord Darkstorm reminds quite a bit of Ihsahn.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5362 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*