Newsfeed

Thorns Of Grief: Funeral doom from the golden 90`s!

Thorns Of Grief - Anthems To My Remains

The album Anthems To My Remains consisting of four utterly sorrowful, dehumanised tracks and a melancholic piano instrumental. The album was composed and brought to life in the spirit of the golden times of funeral doom from the 90’s. Thorns Of Grief is one-man funeral doom/death metal band from Poland. The music in the vein of Evoken, Esoteric, Ahab And Disembowelment. Thorns Of Grief combine the pace and the haunting beauty of funeral doom and ghastly growling from death metal. The music is hypnotic, harrowing, haunting, ominous and fearsome.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5345 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*