Newsfeed

Hyvmine. Catchy, catchy…..

Hyvmine - Retaliation

Hymine is from L.A. and consist of vocalist and guitarist Al Joseph. The band states, «Hymine is the domain, the place for hard work and unhindered expression. It’s where we unleash our anger, our gratitude, our anguish and all our triumphs. The very beginning of something new».

There are many guitar virtuosos and Al Joseph is of them, and his new music project is called Hyvmine, which has now come with the album Retaliation. The music is probably for fans of bands like Dream Theater, The Winery Dogs and Animals As Leaders. The title track Retaliation,

The song is one of the most commercial songs that Joseph have written, but the song sounds very good. Joseph delivers music in the zone between hard rock and metal and he succeed in doing it in a rather elegant and with catchy chorus. A fair amount of progressive elements, nice vocal harmonies and good songwriting make the music very listenable. In addition Joseph is obviously a skilled musician.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*