Newsfeed

Vehementor: With root metal

Vehementor - Dungeons Of Grotesque Symmetry

The municipality of Kičevo in Macedonia has 56,734 inhabitants, and the city 27,076 and among them the four musicians of the band Vehementor. The band was formed five years ago with an idea to express smoldering feelings, suppressed anger and various powerful emotions and considerations through art in a musical form. The material was finished after months of work, it came out spontaneously with a huge amount of ease in the process of creating and the recording begun in 2015. The band was not in a hurry of releasing the album Dungeons Of Grotesque Symmetry, so in 2019 it finally saw the light of day. This is their first and hopefully not last album. The style and the sub-genre is difficult to determine, they simply call it root metal. The album is mixed and mastered by Zoran Kreco, and logo and artwork by Paint-It-Black Design.

The line up, Darko Nasteski – vocals, Nikola Peyoski, Ljupco Stefanoski, Zoran Stefanoski – drums. The first single Burden was very progressive but with a fair amount of aggression and polyrhythmic richness. The track, Notorious is much more melodic and with a tasteful dark atmosphere.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6696 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*