Newsfeed

The End A.D.: From filthiest Philly bands!

The End A.D. - ?

The End A.D. Has members from some of the filthiest Philly bands to ever plague the city of brotherly love since the mid 80’s…..Philadelphia’s female fronted metal / hardcore / punk collective The End A.D. have published a video for the track Why Won’t You Die, which is taken off from the band’s upcoming album to be released later this autumn.

The End A.D.’s upcoming untitled album will be released this autumn through Fastball Music / Soulfood. The brand new single and video for the song Why Won’t You Die has just been released with a special bonus track as a B-Side for the single release, which is Tatttooed Love Boys, a dirty-rock’n’roll version of the Pretenders classic. The band was formed in 2014 and Ami Friend who is one of the most exciting singers to see live joined The End A.D. on vocals back in May of 2017.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6731 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*