Newsfeed

Devilish Impressions: Metal maverick!

Devilish Impressions - Postmortem Whispering Crows

Poland’s melodic black / death metal mavericks Devilish Impressions are back with Postmortem Whispering Crows – a follow up to their critically acclaimed 4th studio record The I. Music wise Postmortem Whispering Crows simply continues where The I left off. Having introduced some rock-like solos on the latest full-length this unreleased tracks seem to be characterized by even more open approach to the genre. Postmortem Whispering Crows set to be out in September 13th 2019 is an epic journey across black death metal with the band’s own, special flare to it. The track Interregnvm,

The band was founded by Quazarre in 2000, initially as a studio project and transformed into a live act in 2006, Devilish Impressions merges the fierceness of traditional black and meath metal with a subtle dose of ethereal melodies. Throughout the years the band found the right balance between those seemingly opposing elements to eventually create their own, distinctive sonic path.

Critically acclaimed records and intense live rituals brought upon mankind while touring all over the old continent and beyond have earned the band an honorable reputation and thus it has grown into one of the most intriguing acts of Poland’s extreme music scene. Not many bands out there are brave enough to reach beyond their stable framework. Devilish Impressions, on the contrary, keeps pushing boundaries further out with each consecutive release and it is their unpredictable variability that makes them as dangerous as they are unstoppable.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*