Newsfeed

Levania: With alluring and seductive songs

Italian gothic metalcore group Levania return after a short hiatus with their new mini-EP, Episode 0, released via Sliptrick Records in online digital format on August 2nd. The EP opens up with Abyss, a song that addresses the issue of depression, analyzing how one can become slaves to one’s demons. Abyss also addresses the issue of moral hazard, when one has to choose how to deal with discomfort.

Abyss is followed with Reflections which talks about the all-Italian problem of functional illiteracy. Man is a social animal but if he is not educated, he will remain an animal moved by primitive instincts. In this society appearance is more important than education, and this is leading to an involution of the species. Episode 0 closes with Reckoning, an instrumental outro, both alluring and seductive.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6710 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*