Newsfeed

Decipher: A real passion for extreme metal

Decipher - Of Fire And Brimstone

Decipher is an extreme/black metal band from Athens, Greece formed in October 2017 and influenced by bands such as MGLA, Rotting Christ or Deathspell Omega. The band’s debut EP is Of Fire And Brimstone. Deceipher is a company of young talented guys with a real passion for extreme metal. The title track Of Fire And Brimstone,

The track Unobstructed Sequence Of Disorder,

From Deceipher`s lush! Lyrical universe

A new universe

Everyone seems fearless

Of rainy clouds

Wind and fire came down

 

Absorbing humiliation

Within the unobstructed sequence of disorder

Spirits enslaved

Into the eternal stream of chaos

 

Pollution of mind

Destruction of mankind

On the edge of the fall

Everyone is blamed for

 

Standing in apathy

Draining blasphemy, Mutilate

Thy being disease, Disease being corruption

Thy being inferno, being salvation

 

Absorbing humiliation

Within the unobstructed sequence of disorder

Blackened skulls and withered bones

Into the eternal stream of chaos

 

Apollyon’s sun

Burns all lies

‘Till only the ashes of humanity remain

Eyeless now, from the burning sun

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6687 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*