Newsfeed

Stomachal Corrosion: Sewer Rats

Stomachal Corrosion - Stomachal Corrosio

After a 13-year hiatus, Brazilian Death Grinders Stomachal Corrosion will release a self-titled album on Greyhaze Records. The album brings forth 21 tracks based on a subjective, sick idea fully described in the album’s artwork. Stomachal Corrosion’s sound follows its own, original style, which has been developed and built upon over the band’s 27-year existence, and forged  grindcore, crust and 90s death metal. The music is probably for fans of Agathocles, Napalm Death, Extreme Noise Terror, Dismember, and Entombed. The track Somos Apenas Ratos Do Esgoto (We’re Just Sewer Rats).

With no frills or unnecessary complex arrangements Stomachal Corrosion is straight up fast and short, never letting up from top to bottom. Stomachal Corrosion was originally released in Brazil by Cogumelo Records. Now, Greyhaze Records will bring this relentless album to audiences worldwide.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*