Newsfeed

Wraith: No bullshit thrash metal & nightmarish

Wraith – Absolute Power

U.S. blackened thrash trio Wraith have announced their forthcoming new album, Absolute Power. The new album is another deadly assault after their very successful full-length debut Head The Warning. The new album is faster, heavier, and meaner and a lot more pissed off than their previous releases. Absolute Power has a perfect blend of speed metal and thrash metal with a punk attitude. The album is nine originals and a Misfits cover that results in 28 minutes of no bullshit speed and thrash. The track Altered States,

Wraith is a three-piece blackened speed/thrash metal band that hails from Northwest Indiana. Matt Sokol, the founding member, on guitars and vocals. Mike Szymendera on drums and Chris Petkus on bass. The band has been compared to Toxic Holocaust, Midnight, early Venom and Bulldozer.

The debut was described as No bullshit thrash metal & nightmarish….the band has cleverly crafted together elements of punk, touches of speed metal, blasts of Motörhead, dashes of Venom and Bulldozer, sprigs of Teutonic precision, doses of black metal etc. according to  Metal Forces Magazine

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6718 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*