Newsfeed

Myronath: The journey in the abyss continues…»

Myronath - Into The Qliphoth

Swedish black metal band Myronath started as a 2-man project which eventually got more serious. Soon a whole full length album started being worked upon, recruiting session members for studio and future live gigs. Hellcommander Vargblod with vocals an bass, and Malphas with guitars. With the special participation of Lars Broddesson ex. Marduk as session studio and live drummer, Myronath are ready to present their debut album Into The Qliphoth to the world. For this special occasion the band have inked a deal with Non Serviam Records. The track Ravensphere,

Ricardo Gelok, Non Serviam Records’ boss comments about the signing: «After receiving some demo songs, I was eager to hear more. When the band entered the studio we kept in touch, so I could follow the process of the creation of this new album. After listening to the final recordings I was blown away. I’m proud of our new collaboration and we’re ready to work hard on this new great project».

Myronath adds, «We are psatisfied to announce that Myronath has just signed a contract with Dutch record label, Non Serviam Records for our debut album Into The Qliphoth. A new chapter has begun now for us with this alliance, and we are all looking forward to work with NSR for future projects! The journey in the abyss continues…».

The debut album Into The Qliphoth is mixed by Lars Broddesson at Twisting Serpent Studios and mastered by Devo Andersson (Marduk) at Endarker Studio, will be out in fall 2019. The track La Santa Muerte,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*