Newsfeed

Nemesis Alpha: The world is a greedy and hateful place

Nemesis Alpha – Eternal Machines

The song Altered State follows the overall concept of the forthcoming album from Nemesis Alpha entitled Eternal Machines, describing the greedy and hateful place that the world has come to be. It talks about the selfish choices that people are faced with daily, while also addressing the consequences. The idea is that although small, everyone’s actions as a collective will eventually affect future generations and the world they are left to live in.

Nemesis Alpha is a melodic death metal band featuring song writers/multi-instrumentalists’ Rudy Leal (ex-Shattered Sun) and Joseph Church, and vocalists’ Bjorn “Speed” Strid (Soilwork, The Night Flight Orchestra) and Marcos Leal (Shattered Sun, Ill Nino).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5345 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*