Newsfeed

Solace Of The Void: Serenity and outlandish symphonic bombast

Solace Of The Void - Solace Of The Void

On their self-titled debut album Solace Of  The Void takes the listeners on a journey. A journey into solitude and uncertainty which mixes everything from black metal to dark mystical folk with moments rang. Solace Of The Void deliver a poetically sound and vibrant pieces of music on their debut. The band was created in 2015 by Michael Grund (Hexenklad, Battlesoul, SIG:AR:TYR) and John Chalmers (Hexenklad, Pagan Ritual). There are moments ranging from absolute serenity to outlandish symphonic bombast.  The track Before The Throne Of Beauty And Bone,

Unlike most typical records, this ambitious effort sees 20 prominent metal musicians from across Canada collaborating together over a 4 year time period! I think this is gratifying and very exciting and fascinating. More like that!

The track Of Stone And Gathering,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*