Newsfeed

Mother Morgana: From capital of the state of Styria

Mother Morgana – Endonautica

The band Mother Morgana have some thought and states on Facebook:

When I last checked the main antenna,

I noticed some extremely disturbing

transmissions..

Guitar licks from behind the Orion Nebula

A voice and keyboard diving up in harmony from a boiling blue ocean

A bassline bouncing and jumping

on the pillars of reality and a

mighty beat that warps steadily

through matter and time..

Where do this frequencies originate from? And why can I analyze them, but not understand. Even more so: Why can’t I silence them?…

Mother Morgana is from Graz, and Graz is Austria’s second largest city and capital of the state of Styria. The river Mur flows through the city from north to south. The band have recently released the album Endonautica, and this is well crafted psychedelic prog.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6703 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*