Newsfeed

Kornmo: Pure studio project

Kornmo - Vandring

The Norwegian band Kornmo plays an instrumental prog and the album Vandring as its predecessor, is a concept album. Kornmo was established four years ago by Nils Larsen (bass) Odd-Roar Bakken (guitars and keyboards) og Anton Larsen(drums). Larsen and Bakken were members of band as Morild and Adventure. Bakken is still part of Adventure. Anton Larsen is actually Nils Larsen` s son. Kornmo is a pure studio project and the first album was made in Bakken`s home studio. The track Oppbrudd (Disruption),

The music on Vandring is atmospheric and beautiful, but at times strange beats make it exciting and challenging. They will not conquer the world, but believe they have something unique and honest that prog lovers can enjoy. The track Nord (North),

The track Vemod (Wistfulness),

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*