Newsfeed

Charlie Cawood: Musical interest at heart

Charlie Cawood - Blurring Into Motion

Charlie Cawood is a multi-instrumentalist, composer and session musician from London. He is currently a member of critically acclaimed psychedelic octet Knifeworld, instrumentalist/co-arranger for Emmy-nominated classical choir Mediaeval Baebes, Lost Crowns and many influential bands. He’s also a member of no fewer than three Bad Elephant Music signings, Lost Crowns, My Tricksy Spirit, and Tonochrome. Cawood has recently released the album Blurring Into Motion.

To quote Charlie Cawood: «Blurring Into Motion was written during an incredibly intense period, when I experienced manic creative highs and the worst depressive lows. I wanted the album to be a reflection of this time».

Award winning comic book artist Mark Buckingham (Fables, Miracleman) returns to provide the nice cover artwork.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*