Newsfeed

Doom Rot: No hidden meaning

Doom Rot - Portrait Of A Deadman

The town Krasnogorsk is known for Krasnogorsk film cameras that were produced there until the early 1990s. Now there is a new attraction from this beautiful Russian city. The band Doom Rot! The band is a one man project with Andrew Kazakov as the sole musician. He create music where everything is simple and accessible, and there are no hidden meanings. Doom Rot was founded in December 2018, and the themes of the songs reflect human isolation, fear, lust and cruelty. The debut is entitled Portrait Of A Deadman and the album you could hear that there are elements from the Swedish school in the sound. The title track Portrait Of A Deadman,

So far, the only member releases one song per month, and all singles actually were highly appreciated by listeners.The track Territory Of Solitude,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*