Newsfeed

Eskimo Callboy: Laugh out loud hilarious!

Eskimo Callboy - Rehab

Today we will actually explore electro core and the band Eskimo Callboy. The band is from the town of Castrop-Rauxel and this city was first mentioned in 834 as Villa Castorpe. 1176 years later the band name Eskimo Callboy was first mentioned short after their formation! The German band have recently released a new album entitled Rihab. As usually the songs mostly contain lyrics about drinking and sex! Business as usual. The track Hurricane,

Eskimo Callboy got its tongue-in-cheek moniker while the German outfit were out partying under a different, more pedestrian name. Between shots of Kornbrand and shotguns of DAB, bass player Daniel Klossek blurted out two words Eskimo Callboy. From that point forward, the humorous combination stuck. When Eskimo Callboy decided to rebrand the band, there was only one option: Eskimo Callboy. The Germans got a kick out of it in 2010 when they formed officially. Nine years later, they still think its laugh out loud hilarious. The track Supernova (Rage 2 Edition),

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7413 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*