Newsfeed

R.I.P. Tony Mills

Anthony Paul Mills, known by the artist name Tony Mills, is dead. This is reported on his Facebook, in a post signed by his wife Linda Mills.

She states, «It is with a shattered heart that I announce the passing of my loving husband and best friend Tony Mills. He was diagnosed with terminal pancreatic cancer in April of this year and lived his life to the fullest until he exhaled for the last time in my arms. He wanted to live, but wasn’t afraid of death.

Most will know him through his incredible contribution to the music world as a singer in bands like Shy and TNT as well as a solo artist and session vocalist. He leaves behind him a legacy that will live on for many lifetimes.

Those people closest to him will also know him as a gentle and kind soul, a dedicated husband with a love for the quiet life, his animals and his motorbikes. His sense of humor was always on point. His last summer was the happiest in his life, at the end of each day he exclaimed it’s been another fantastic day! He spent a lot of time in his workshop fixing up his dirtbike so he could ride it later this autumn. The evening before he passed, he managed to whisper,

I’ve had a good life. I’ve had a GOOD life. I’m just a bit pissed about the bike».

The track Beyond The Law,

The track Running Gun`,

Mills was the vocalist in the Norwegian hard rock band TNT from 2006 to 2013. They report, «You gave us three great albums, many great concerts and many great moments together on the road and in the studio. This is a terrible loss for us. To hell with cancer! Rest in peace, Tony». Hear Mills make TNT’s biggest hit here,

Tony Mills was from Birmingham, England. In the eighties he sang in the British hard rock band Shy, which warmed to artists like Bon Jovi, Meat Loaf, Twisted Sister and Gary Moore. Mills released six solo albums. The latest came out in June.

Tony Mills, music news, England, TNT, Shy, Bon Jovi, Meat Loaf, Twisted Sister, Gary Moore

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*