Newsfeed

Trees Of Daymare: Creates a powerful presence

Trees Of Daymare – Strenght In Weakness

The melodic death metal band Trees Of Daymare released their new single Strength In Weakness. The single was mixed, mastered and produced by Raad Shahamat Hasan in his home studio. The track Strength In Weakness,

Trees Of Daymare was formed in 2018 at Dhaka, Bangladesh, and the band plays melodic death metal entity from the mind of a one man musician, Raad Shahamat Hasan (guitars, drums, keyboards, bass and violins). The project was formed to express he’s other darker and heavier sides of he’s expressions. Blending the uniqueness of dark Nordic nature, coldness and its influence to create a powerful presence with the music. After the joining of guitarist and vocalist Stefan Nordstrom (Soliloquium / Desolator) from Sweden, the solo project had turned into a 2 man duo band.

The debut EP is currently being written/ produced solely by Raad Shahamat Hasan, which is set to be announced soon.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (5513 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*