Newsfeed

Barkasth: Deeper into our Barkasth World!

Barkasth – Hear My Void

Barkasth members about the new CD Hear My Void: «Remaining true to our basic anti-religious idea as before, in the new album Hear My Void we decided to delve deeper into the darkness of the human soul, seeking answers to questions that are beyond human understanding. Raising to the absolute of man, as the center of the universe, we discovered the soul and thoughts of a man who has passed the spiritual path, full of amazing discoveries and terrible sufferings that made him eventually cross the threshold between the material the world and the other world».

«Having gone all this way from the first to the last note, from the first to the last word of the album Hear My Void, together with the hero of six stories, you will plunge even deeper into our Barkasth World – a World that every day presents itself with a choice, to believe in yourself, to overcome pain and move on as much as you can, or surrender and give your fate to the mercy of anyone or anything, just to end the suffering».

The choice is yours….

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*