Newsfeed

Zip-Zapp: Groovy sonic wall of psychedelic guitars

Zip-Zapp – Zip-Zapp

The band Zip-Zapp having recently signed to Montreal-based Fishbum Records. The local psychedelic rock act Zip-Zapp has just released a music video for Ronald Raygun, the retro-leaning first single from the group’s forthcoming debut album. Wiktor Lekston directed the clip, which features claymation by Josh Bruce. The video features everything from a giant eyeball to images of people running, all distorted through a trippy solarizing filter. Zip-Zapp was founded by members Sam Daly and keyboard player and percussionist Travis Paluch.

«All I see is madness, chants guitarist and vocalist Sam Daly over a groovy sonic wall of psychedelic guitars».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6731 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*