Newsfeed

Kalt Weiss: Emotionally violent music

Kalt Weiss - Serotonin

Serotonin is a compound present in blood platelets and serum that constricts the blood vessels and acts as a neurotransmitter. In addition it`s the debut album from Austrian avant-garde black metal band Kalt Weiss. The album was recorded in Kvltstick Studios, mixed by Nikita Kamprad and mastered by Simon Hawemann at Sludge Studios. The lyrics is about drugs, sex and xistentialism, and the You Tube video Licghtgestalt is only recommended for adults!

Kalt Weiss was formed in 2018 at Vienna, Austria by Viktor Sohm. The band fused the atmosphere and euphoria of black gaze with the visceral elements of dissonant black metal, what helped them to create their own signature blend of emotionally violent music.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6048 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*