Newsfeed

Signum Regis: Sun, holiday and music

Signum Regis - The Seal Of A New World

The advertisement says that Signum Regis is a metal band you definitely want to know more about!

Senec Senec (Hungarian: Szenc) is a town in the Bratislava Region of south-western Slovakia. It is a well-known summer tourism and recreation center. In addition to sun and holiday, the city has a lot of music, including the melodic metal band Signum Regis. The band will release a new album entitled The Seal Of A New World on Nov 22nd 2019. It’s the first album with the new singer Jota Fortinho. The track Kings Of The Underground,

There are 12 new tracks on the album. Among those 12 songs, there are all sonic trademarks of the band. Fans can enjoy fast, melodic, heavy, mid-tempo, rocking songs and also an epic ballad. The track I Always Go All-In,

The album was mixed by Ronnie König and mastered by the famous Jacob Hansen. One of the interesting aspects of the production is, that there are no triggers and drum samples on drums. The sound is 100% acoustic, which is quite rare for a band of this genre and therefore, it helps this album to stand out of the crowd. Backing vocals on the album were done by David Åkesson. You can also hear 2 solos from Magnus Karlsson (Primal Fear, Allen/Lande, Kiske/Somerville) and a guest appearance by Eli Prinsen (The Sacrificed, Sacred Warrior).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*