Newsfeed

Wömit Angel: Bare bones, pummeling assault

Wömit Angel - Under Sadistic Pressure

The Tampere Filth Panzer Division mercilessly storms again with Womit Angel’s latest doctrine of blasphemous putridity promising to lay waste to all things chaste and benevolent. A healthy doze of black metal/sado punk on their new album Under Sadistic pressure! The title track Under Sadistic Pressure,

Spewing malice and overdriven punk inspired blackened metal on the altar of falsehood, the truth cult reigns supreme once more and carves a path sure to be followed by many purveyors of the goat arts. This is a bare bones, pummeling assault that promises only the most succulent pain and delivers in excess. The track Slaughterburster,

The track Pain Domain,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7437 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*