Newsfeed

Bombus: It`s a bomb!

Bombus - Vulture Culture

Swedish metal crew Bombus have release the first single, entitled Mama, from their upcoming album Vulture Culture, out November 15th. The band states, «It’s always hard to pick your album’s singles. It’s not easier to pick the one to go first. That song is supposed to catch everyone’s attention and represent the album as a whole. For us Mama became the pick of the litter. If I were to sum up Vulture Culture in one song, Mama is the one for sure».

«For the video Ulf Lundén was the obvious choice. He is our go – to – guy when it comes to artwork. With him you never know what you gonna get, but you know it’s gonna be great! And this time he really surpassed our high expectations by far! ».

«It’s the bomb! Hope you dig it! » – Feffe

Vulture Culture provides clear evidence that Bombus are a fascinating band. Uplifting anthems, delivered with maximum passion and rendered in ear-blitzing multi-dimensional splendor, with endless giant riffs, incisive melodies and dynamic moments of darkness and light… all human life is here, and it’s very heavy and very irresistible.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6873 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*